Črni petek, ne samo v Ameriki, ampak tudi v VITA SPA Medvode

Črni petek 2022
20% popust

4+1 GRATIS PAKET TERAPEVTSKIH MASAŽ

200
namesto 250€

Kaj boste dobili?

  • V paketu masaž je 5 terapevtskih masaž celega telesa, ki imajo terapevtski učinek na telo, saj so mišice po masaži primerno segrete, sproščene in telo vzpostavi energijsko ravnovesje. Terapevtska masaža je globinska masaža, kjer se predvsem osredotočimo na sproščanje mišičnih skupin, narastišč mišic, mehčanje vozlov in posledično odpravo bolečin. Pri masaži se uporabljajo različna masažna olja ali masažne kreme, ki pripomorejo k še boljši prekrvavitvi obravnavanega področja.
50% popust

12 terapij za OBLIKOVANJE TELESA

550
namesto 1.100€

Kaj boste dobili?

  • Najučinkovitejši program za oblikovanje telesa z najsodobnejšo napravo VelaShape Med 360 v kombinaciji z VacuSlim 48. Najnovejša pridobitev v naši Viti že prinaša prve zadovoljne stranke, ki že občudujejo rezultate na svojem telesu. Kot se je izrazila gospa Barbara – to pa res deluje. Odločili smo se, da vam ponudimo možnost nakupa paketa po res izjemni ceni, paket pa boste začele koristiti po svojem planu hujšanja in oblikovanja telesa. Pomlad se hitro bliža.
25% popust

3+1 GRATIS PAKET BIORESNAČNIH TERAPIJ

120
namesto 160€

Kaj boste dobili?

  • Če vas mučijo glavoboli, slab imunski sistem, ste stalno pod stresom, imate posledice po preboleni koroni, prebavne težave, težave z meno, nočnimi oblivi in druge tegobe je bioresonanca prava izbira za podporno terapijo zdravljenja. Paket bioresonančnih terapij je namenjen obstoječim strankam, ki imajo možnost pridobiti terapije po res ugodni ceni, za vse nove stranke pa velja, da je pred terapijo potreben prvi obisk s testiranjem in nato sledijo posamezne terapije.
darilni bon

Pakete boste lahko koristili do decembra 2023 oz. po dogovoru! Ponujamo tudi možnost nakupa darilnih bonov!

AKCIJA TRAJA ŠE