CELOSTNI ON-LINE Program hujšanja in terapevtske podpore v Vita Spa

Skrbno pripravljen program za ženske, ki imajo težave s kilogrami, otekanjem, željo po sladkem in močno željo po spremembi – do poletja bomo vse LEPE IN FIT.

Odločili smo se, da naredimo program vodenega zdravega hujšanja z nutricionistko in osebno trenerko Viktorijo, ki bo k vsaki posameznici pristopila z individualnim pristopom in se na podlagi meritev in personaliziranega jedilnika najbolj približala željam posameznice.

V VITA SPA Medvode se zavedamo pomena zdravega načina življenja, v obravnavi imamo veliko žensk, ki imajo hormonske težave, povečano telesno težo, počasno prebavo, težave s ščitnico, menopavzalnimi tegobami – vsem pa je skupna želja po zdravi izgubi kilogramov.

Izgubo kilogramov  bomo še pospešili z bioresonančno podporo in ročno limfno drenažo, da se bo telo lažje in hitrejše znebilo toksinov in zadihalo v pomlad.

PIŠITE

polona@vita-spa.si

POKLIČITE

031/807-784

Play Video about Viktorija

TRAJANJE: 3 mesece

CENA: običajno 45€, v marcu samo 35,90€ mesečno

NAČIN PLAČILA: po predračunu ali osebno v salonu

Nič ne bomo hiteli, prilagajali se bomo posameznici, vodene vadbe bodo potekale v zaprti FB skupini – vadile boste lahko v živo ali v svojem tempu in svojem času, saj bo dostop na voljo ves čas.

Po uspešni izgubi prvih kilogramov vam bomo ponudili možnost oblikovanja telesa še z inovativno napravo VelaSlim MED–360, ki je najnaprednejši aparat za preoblikovanje telesa in pomlajevanje ter VacuSlim 48 – nova metoda hujšanja in odprave celulita.

breakfast, vegetables, coffee-1822190.jpg

POHITITE, ŠTEVILO PAKETOV JE OMEJENO!

ZA TURBO HUJŠANJE PA ŠE DODATNA

Dodatne možnosti terapij in postopkov,
ki bodo hujšanju in oblikovanju telesa dali pospešek

PIŠITE

polona@vita-spa.si

POKLIČITE

031/807-784