PROTIBOLEČINSKI UČINEK

NOVO - masaža VITA

Ste utrujeni, izgoreli, vas bolijo mišice, zateguje v križu, imate pogoste glavobole?
Potem je masaža VITA, zagotovo terapija za vas.  

Masažo VITA smo oblikovali na temeljih različnih masaž in pristopov, saj zajema tako masažne prijeme klasične masaže, kot tudi določenih energijskih tehnik za sprostitev in globoko umiritev.

Masaža zajema celotno telo, uporabljajo visokokakovostna aromatska olja v prijetnem prostoru z umirjeno energijsko glasbo.

Kot češnjica na vrhu torte pa je zaključek masaže, saj sledi se lifting masaža obraza, ki jo izvedemo z najnovejšim aparatom Vela MED – 360, ki je najnaprednejši aparat za preoblikovanje telesa in pomlajevanje.

Trajanje : 80 minut                                               CENA : 65 EUR

Terapevtska masaža telesa

Terapevtska masaža telesa ali dela telesa je natančna in predvsem močnejša masaža, katere učinek je, da dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev najglobljih mišic, ki potekajo vzdolž celotnega telesa. S tem dosežemo protibolečinski učinek in sprostitev telesa.

Energijska masaža telesa

Je posebna masaža z nežnim pritiskom ali polaganjem kristalov na energijske točke po telesu ali na oboleli organ. Z njeno pomočjo se poveča pretok po meridianih, odpravlja blokade, energijsko očisti čakre in žleze ter se sprosti energijski pretok, da energija nemoteno zaokroži po celem telesu.

Zlata masaža

Prestižna masaža z oljem, ki vsebuje delčke 24 – karatnega zlata.

Vsebuje čisto 24-karatno zlato in dragoceno šipkovo olje.

Bogata anti-age formula je  namenjena razkošni, poživljajoči masaži obraza in telesa.

Pozitivni vplivi masaže z zlatom:

  • Zlato aktivira elektrone v celicah kože (zato, se v koži vzpostavijo procesi celične komunikacije, spodbudi se obnova in rast celic).
  • Zlato pozitivno vpliva na elastičnost kože.
  • Manjša razgradnjo kolagena in elastina.
  • Spodbuja prekrvavitev kože.
  • Vzpostavlja zaščito pred zunanjimi stresnimi dejavniki, ki povzročajo staranje kože.

Luksuzna masaža z zlatom zaradi bogatega energetskega naboja spodbuja življenjsko energijo, daje moč in energijo ter vpliva na dobro počutje, zato je nega z zlatom privilegij za telo in dušo.

Po masaži z zlatom bo vaša koža ovita z nežnim zlatim sijajem in videti mlajša, prožna in žametno mehka.

Aroma masaža

Aromaterapija je terapevtska metoda, pri kateri v terapevtske namene izkoriščamo moč eteričnih olj.

Eterična olja, ki jih uporabljamo pri aromaterapiji so zelo koncentrirana, lahko hlapljiva, zato jih hranimo v majhnih temnih stekleničkah, topijo se le v alkoholu in maščobnih oljih.

Pri aroma pripravkih največkrat uporabljamo nosilno mandljevo olje, ki mu dodamo mešanico eteričnih olj, ki jo individualno pripravimo, glede na potrebe aromaterapije.

Aroma masaža lahko uporabljamo za različne namene:

  • za lepoto
  • za izboljšanje razpoloženja
  • z vplivom na zdravje in dobro počutje.

S kombinacijo zdravilnih eteričnih in rastlinskih olj, različnih masažnih tehnik (limfna drenaža, akupresura in refleksna masaža stopal) dosežemo sprostitev na telesnem in duševnem nivoju.