Naše masaže

Ste utrujeni, izgoreli, vas bolijo mišice, zateguje v križu, imate pogoste glavobole?
Potem je masaža VITA, zagotovo terapija za vas.  

Masažo VITA smo oblikovali na temeljih različnih masaž in pristopov, saj zajema tako masažne prijeme klasične masaže, kot tudi določenih energijskih tehnik za sprostitev in globoko umiritev.

Masaža zajema celotno telo, uporabljajo visokokakovostna aromatska olja v prijetnem prostoru z umirjeno energijsko glasbo.

Kot češnjica na vrhu torte pa je zaključek masaže, saj sledi še lifting masaža obraza, ki jo izvedemo s suhim zlatim oljem ter ritual sprostitve in lepote bo zaključen.

Trajanje: 80 minut
Cena: 70€

Terapevtska masaža telesa ali dela telesa je natančna in predvsem močnejša masaža, katere učinek je, da dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev najglobljih mišic, ki potekajo vzdolž celotnega telesa. S tem dosežemo protibolečinski učinek in sprostitev telesa.

Trajanje: 55 minut
Cena: 55€

Lahko si izberete tudi delno masažo: 30 minut – 35€

Je posebna masaža z nežnim pritiskom ali polaganjem kristalov na energijske točke po telesu ali na oboleli organ.
Z njeno pomočjo se poveča pretok po meridianih, odpravlja blokadeenergijsko očisti čakre in žleze ter se sprosti energijski pretok, da energija nemoteno zaokroži po celem telesu.

Prestižna masaža z oljem, ki vsebuje delčke 24 – karatnega zlata.

Vsebuje čisto 24-karatno zlato in dragoceno šipkovo olje.

Bogata anti-age formula je  namenjena razkošni, poživljajoči masaži obraza in telesa.

Pozitivni vplivi masaže z zlatom:

  • Zlato aktivira elektrone v celicah kože (zato, se v koži vzpostavijo procesi celične komunikacije, spodbudi se obnova in rast celic).
  • Zlato pozitivno vpliva na elastičnost kože.
  • Manjša razgradnjo kolagena in elastina.
  • Spodbuja prekrvavitev kože.
  • Vzpostavlja zaščito pred zunanjimi stresnimi dejavniki, ki povzročajo staranje kože.

 

Luksuzna masaža z zlatom zaradi bogatega energetskega naboja spodbuja življenjsko energijo, daje moč in energijo ter vpliva na dobro počutje, zato je nega z zlatom privilegij za telo in dušo.

Po masaži z zlatom bo vaša koža ovita z nežnim zlatim sijajem in videti mlajša, prožna in žametno mehka.

Trajanje: 60 minut
Cena: 55€

Aromaterapija je terapevtska metoda, pri kateri v terapevtske namene izkoriščamo moč eteričnih olj.

Eterična olja, ki jih uporabljamo pri aromaterapiji so zelo koncentrirana, lahko hlapljiva, zato jih hranimo v majhnih temnih stekleničkah, topijo se le v alkoholu in maščobnih oljih.

Pri aroma pripravkih največkrat uporabljamo nosilno mandljevo olje, ki mu dodamo mešanico eteričnih olj, ki jo individualno pripravimo, glede na potrebe aromaterapije.

Aroma masažo lahko uporabljamo za različne namene:

 • za lepoto
 • za izboljšanje razpoloženja
 • z vplivom na zdravje in dobro počutje.

 

S kombinacijo zdravilnih eteričnih in rastlinskih olj, različnih masažnih tehnik (limfna drenaža, akupresura in refleksna masaža stopal) dosežemo sprostitev na telesnem in duševnem nivoju.

Trajanje: 60 minut
Cena: 55€

Anticelulitna masaža je učinkovita in enostavna metoda za zmanjševanje celulita. Gre za relativno močno masažo, ki izhaja iz tehnik klasične masaže, vendar se razlikuje prav po intenziteti pritiskov in se običajno izvaja na nogah in zadnjici.

Z anticelulitno masažo vplivamo tako na prekrvavitev, izboljšujemo limfni pretokelastičnost kože in s primernim izborom masažnega olja, pomagamo tudi pri razstrupljanju telesaizločanju toksinov in videzu lepše kože.

Anticelulitna masaža je ročna tehnika in je odlična dopolnitev k drugim postopkom, ki jih v VITA SPA se izvajamo v programu OBLIKOVANJE TELESA. Gre za izjemne kombinacije tehnik, ki na koncu prevedejo do vidnih rezultatov zmanjšanja celulita, preoblikovanja telesa in zmanjšanje obsega.

Trajanje: 35 minut
Cena: 39€

Športna masaža označuje izvajanje različnih masažnih tehnik s katerimi se osredotočimo na tkiva, ki so med vsakodnevnimi aktivnostmi bolj obremenjena. Glavna cilja športne masaže sta zmanjšanje mišične napetosti z sproščanjem različnih mišičnih skupin in zmanjšanje bolečine. Športna masaža prav tako pripomore k preprečevanju poškodb  in vzdrževanju dobrega telesnega in duševnega počutja.

Pozitivni učinki športne masaže:

 • Zmanjša mišično napetost
 • Zmanjša bolečine, odpravi in prepreči krče
 • Izboljša krvno in limfno cirkulacijo
 • Pospešuje celjenje mikropoškodb
 • Izboljša gibljivost sklepov, mišicam vrne gibljivost in elastičnost
 • Izboljša mišično neravnovesje
 • Zmanjša psihično napetost
 • Pospeši izločanje strupov iz metabolizma (npr. mlečno kislino)

 

Pogosta vprašanja in odgovori

Za koga je športna masaža primerna ?

Športna masaža ni namenjena le vrhunskim in amaterskim športnikom, temveč vsem, ki v mišicah čutijo bolečine ali napetost. Zaželena je tudi pri posameznikih, ki večji del dneva sedijo, saj  pri njih zaradi prisilne drže pogosto pride do skrajšanih in napetih mišic.

Ali je športna masaža boleča?

Med močno masažo prihaja do mikropoškodb na mehkem tkivu, ki pa so dolgoročno potrebne za odpravo kronične bolečine. Ta tehnika masaže je lahko nekoliko neprijetna in boleča, odvisno od bolečinskega praga posameznika. Bolečina lahko traja tudi nekaj dni po masaži, ko se mišice v celoti regenerirajo in sprostijo.

Kolikšno naj bi bilo trajanje športne masaže?

Masaža celega telesa mora trajati približno eno uro, delna masaža pa do trideset minut. Natančni čas masaže za posamezni del telesa je odvisen od tega, v kakšnem stanju je mehko tkivo posameznika. Maser lahko najde področja, ki zahtevajo več pozornosti in jih obdeluje dlje časa.

Trajanje: 55 minut
Cena: 55€

Kamni so vulkanskega izvorna, natančno zglajeni, da izvrstno drsijo po koži. Tehnike nameščanja kamnov so različne glede na predel telesa.

Toplota povečuje pozitivne učinke masaže. Masaža z vročimi kamni je izjemno prijetna, sproščujoča in edinstvena. Vpliva na telesne in duševne procese.

Počutili se boste prerojeni in sproščeni.  Odlično darilo za praznično obdarovanje.

Trajanje: 80 minut
Cena: 79€

Masaža LONCA - masaža s toplim zeliščnim oljem

Masaža LONCA ugodno vpliva na celotno telo, saj toplota poskrbi za prekrvavitev telesa, pore se odprejo in olje prodre globje v kožo. Prijeten vonj sprosti in pomiri. Masaža je prijetna in sproščujoča.