Trgovina

Prikaz vseh 14 rezultatov

 • Bon 55€

  Darilni bon – v vrednosti 55€

  55,00 

  Lično zapakirani darilni boni v vrednosti 55€ za poljubno storitev. Primerni za letošnje praznike, kajti letos podarjamo zdravje. Bon vam lahko pošljemo po elektronski pošti kot PDF ali po navadni pošti v fizični obliki na vaš naslov, lahko pa ga prevzamete osebno v našem salonu.

 • Akcija! Refleksna masaža stopal

  Spletni tečaj – REFLEKSNA MASAŽA STOPAL ZA DOMAČO UPORABO

  Original price was: 199,00 €.Current price is: 139,00 €.

  V spletnem tečaju so predstavljene osnove refleksne masaže stopal, ki jih lahko izvajate sami na svojem partnerju, otroku, staršem…

  Tečaj je razdeljen na teoretični in praktični del, skupno 14 posnetkov v trajanju 57 minut. Priložena je tudi brošura v pdf obliki (42 strani), s katero si lahko pomagate pri učenju in izvajanju refleksne masaže stopal.

 • Akcija! Veliki pomladni paket

  VELIKI POMLADNI PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA

  Original price was: 670,00 €.Current price is: 545,00 €.

   

  ULTRA PRIHRANEK KAR  125 EUR

  Kaj obsega:

  • 5 obiskov aparaturne limfne drnaže
  • 2 obiska vacuslim terapija
  • 3 obiske VELA SLIM med 360
  • Ročna limfna drenaža
  • Anticelulitna masaža z ventuzami

  Gratis: 5 x body wprapping (vrednost 125 eur)

  12 obiskov za samo 545 EUR (redna cena: 670 EUR))

  Možnost obročnega plačila, paket lahko zakupite že danes in ga kasneje koristite.

  Na voljo samo 16 paketov.

  Po plačilu vas kontaktiramo, da določimo termine!

 • Akcija!

  9 napak podjetnikov začetnikov

  Original price was: 39,00 €.Current price is: 0,00 €.
 • Akcija!

  V 4 korakih do poslovnega načrta

  Original price was: 39,00 €.Current price is: 0,00 €.
 • Bon paket povezovanja in ljubezni

  Darilni bon – PAKET POVEZOVANJA IN LJUBEZNI za 2 osebi

  110,00 

  Vabimo vaju, da si vzameta prosto popoldne in si privoščita masažo telesa v dvoje. Izbirata lahko med različnimi masažami – aroma masaža, zlata masaža ali masaža s toplim zeliščnim oljem. Naše izkušene terapevtke bodo takrat na voljo samo za vas. Ob koriščenju paketa dobite za darilo dobite penino. Lično zapakirani darilni boni za paket POVEZOVANJA…

 • bon zlata masaža

  Darilni bon – ZLATA MASAŽA

  55,00 

  Prestižna masaža z oljem, ki vsebuje čisto 24-karatno zlato in dragoceno šipkovo olje. Bogata anti-age formula je  namenjena razkošni, poživljajoči masaži obraza in telesa. Lično zapakirani darilni boni za zlato masažo v vrednosti 55,00€. Trajanje storitve je 60 minut. Primerni za letošnje praznike, kajti letos podarjamo zdravje. Bon vam lahko pošljemo po elektronski pošti kot…

 • Darilni bon – ROČNA LIMFNA DRENAŽA

  55,00 

  Ročna limfna drenaža je terapevtska masažna tehnika s katero spodbujamo limfni pretok in odpravljamo otekline. Je izjemen doprinos k zdravju. Več o ročni limfni drenaži si lahko preberete na tej povezavi: ročna limfna drenaža Lično zapakirani darilni boni za ročno limfno drenažo v vrednosti 55,00€. Trajanje storitve je 55 minut. Primerni za letošnje praznike, kajti…

 • Paket RAZVAJANJA – 1 oseba

  79,00 

  Po plačilu vas kontaktiramo, da določimo termine!

 • Paket RAZVAJANJA – 2 osebi

  110,00 

  Izbirata lahko med dvema masažama: aroma masaža, zlata masaža, masaža s toplim zeliščnim oljem in refleksno masažo stopal Naše izkušene terapevtke bodo takrat na voljo samo za vas.

 • paket povezovanja in ljubezni za 2 osebi

  Paket POVEZOVANJA IN LJUBEZNI – 2 osebi

  110,00 

  Vabimo vaju, da si vzameta prosto popoldne in si privoščita masažo telesa v dvoje. Izbirata lahko med različnimi masažami – aroma masaža, zlata masaža, masaža s toplim zeliščnim oljem. Naše izkušene terapevtke bodo takrat na voljo samo za vas. Paket je na voljo tudi kot darilni bon. Ob koriščenju paketa dobite za darilo dobite penino.

 • Darilni bon – v vrednosti 150€

  150,00 

  Lično zapakirani darilni boni v vrednosti 150€ za poljubno storitev. Primerni za letošnje praznike, kajti letos podarjamo zdravje. Bon vam lahko pošljemo po elektronski pošti kot PDF ali po navadni pošti v fizični obliki na vaš naslov, lahko pa ga prevzamete osebno v našem salonu.

 • Darilni bon – v vrednosti 100€

  100,00 

  Lično zapakirani darilni boni v vrednosti 100€ za poljubno storitev. Primerni za letošnje praznike, kajti letos podarjamo zdravje. Bon vam lahko pošljemo po elektronski pošti kot PDF ali po navadni pošti v fizični obliki na vaš naslov, lahko pa ga prevzamete osebno v našem salonu.

 • Darilni bon – v vrednosti 50€

  50,00 

  Lično zapakirani darilni boni v vrednosti 50€ za poljubno storitev. Primerni za letošnje praznike, kajti letos podarjamo zdravje. Bon vam lahko pošljemo po elektronski pošti kot PDF ali po navadni pošti v fizični obliki na vaš naslov, lahko pa ga prevzamete osebno v našem salonu.