Oblikovanje telesa z vrhunsko tehnologijo

Aparat Vela Slim III 360 je najnaprednejši aparat za preoblikovanje telesa in pomlajevanje

Aparat Vela Slim III 360 je najnaprednejši aparat za preoblikovanje telesa.

 Odlikuje ga vrhunski sistem, kar
petih modernih tehnologij, ki so v svetu dokazano učinkovite:

LED TEHNOLOGIJA

BIPOLARNA RADIOFREKVENCA

INFRARDEČA SVETLOBA

VAKUUM

ROTACIJSKA MASAŽA

Kaj je najnovejša tehnologija Vela Slim III 360?

Revolucionarna Vela Slim III 360 tehnologija združuje delovanje 5 tehnologij:

 1. LED tehnologije v rdeči barvi, infrardeče svetlobe, bipolarne radiofrekvence, led svetlobe, vakuuma in masažnih valjčkov. Vsaka energija ima specifično delovanje in kombinacija vseh omogoča zelo širok obseg delovanja, hkrati sinergistično delovanje potencira izjemne učinke.LED tehnologija  svetlobna terapija predstavlja inovativno, neinvazivno, varno in učinkovito metodo za mlajši izboljšan videz kože. Stimulira globoka podkožna tkiva k proizvodnji kolagena in elastana in tako omehča fine linije in gube ter regenerira in osveži utrujeno kožo. Poveča prekrvavitev in limfni pretok in tako preko razstrupljanja organizma in delovanja na maščobne celice uspešno odpravlja celulit ter oblikuje telo.
 2. Bipolarna radiofrekvenca dodatno segreva podkožje do globine 15 mm, kar poveča pretok krvi in kisika. S tem se pospeši presnova maščobnih oblog. Hkrati radiofrekvenca spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo
 3. Infrardeča svetloba segreva kožo do globine 5 mm, spodbuja mikrocirkulacijo in posledično izboljša izkoristek lokalnega metabolizma. Na ta način zmanjšuje velikost maščobnih celic.
 4. Vakuum ustvari podtlak, ki razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa
 5. Lipomasaža – masažni valjčki mehanično pospešujejo odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem

Vela Slim III 360 je sodobna neinvazivna metoda za odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva in odstranjevanje celulita. Omogoča odpravljanje trdovratnega maščobnega tkiva na tistih delih telesa, kjer se ga s telesno dejavnostjo in dieto težko znebimo.

Kakšni so učinki lipomasaže z aparatom Vela Slim III 360?

 • odpravljanje nakopičene maščobe in zmanjševanje telesne teže
 • pre/oblikovanje telesa in zmanjševanje obsega na kritičnih točkah
 • odpravljanje celulita
 • učvrstitev in izboljšanje tonusa kože
 • odpravljanje toksinov in zastale tekočine iz telesa (limfna drenaža)
 • odstranjevanje odmrle kože

BODY COUNTURING

Vela Slim III 360, BODY COUNTURING je nov revolucionarni aparat za lifting obraza in oblikovanje telesa, ki združuje skoraj vse do sedaj poznane tehnologije, ki uspešno odpravljajo maščobne obloge, celulit in gubice.

Naš aparat ima možnosti uporabe vsake od tehnologij posebej ali pa vse hkrati v eni ročki.

 1. LED TEHNOLOGIJA – svetlobna terapija predstavlja inovativno, neinvazivno, varno in učinkovito metodo za mlajši izboljšan videz kože. Stimulira globoka podkožna tkiva k proizvodnji kolagena in elastana in tako omehča fine linije in gube ter regenerira in osveži utrujeno kožo. Poveča prekrvavitev in limfni pretok in tako preko razstrupljanja organizma in delovanja na maščobne celice uspešno odpravlja celulit ter oblikuje telo.
 2. ENDEMOLOGIJA ALI LIPOMASAŽA deluje na kožo in podkožno tkivo. Dva valjčka, ki se vrtita vsak v svojo stran ustvarjata kožno gubo in hkrati širita prostor med celicami, zaradi česar se bistveno popravi prekrvavitev.
 3. IR -infrardeča laserska svetloba, elektromagnetno valovanje, ki je daljše od valovnih dolžin vidne svetlobe. V kozmetiki in zdravstvu se uporablja za segrevanje tkiv, kar je najbolj naravno segrevanje, ki je sposobno prodreti v globino človeškega telesa. Ta globinska toplota poveča zdravilno temperaturo v telesu, povzroči močnejše potenje in izločanje toksinov. Na ta način segrejemo tkivo do globine 4 cm.
 4. RF- RADIOFREKVENCA je magnetno valovanje, ki prenaša RF visokofrekvenčni električni tok. Medicinsko je radiofrekvenca tisti visokofrekvenčni električni tok, ki ima frekvenco v razponu med 0,5MHz do 8MHz. RF toplotna tehnologija , ki segreva podkožje na določeno temperaturo s tem izboljša estetski videz kože.
 5. VAKUUM dvigne kožo nad svoj običajni nivo, se krči in razteza na majhni površini. Na ta način raztegnemo tudi limfne žile in vene in dosežemo razstrupljanje telesa. Z vakuumsko terapijo dosežemo, da pride maščoba iz celice v medcelični prostor – limfo. Na tak način maščoba izločena iz celic, se jo moramo še odpraviti iz telesa. To dosežemo z limfno drenažo.

Vse te tehnologije so napredno združene v eni ročki, v eni sami terapiji. Aparat lahko zagotovila boljše rezultate za bolj mladostno in napeto kožo.

Z Vela Slim III 360, BODY COUNTURING uspešno opravljamo lifting kože obraza in oblikujemo telo.

Lifting obraza

 • Zmanjšanje gubic
 • Odstranjevanje podočnjakov in črnih kolobarjev okoli oči
 • Odstranjevanje podbradka
 • Dvig zgornjih vek, kotičkov ustnic
 • Gladka in napeta koža dekolte
 • Izboljšan tonus in videz kože

Oblikovanje telesa

 • oblikovanje telesa
 • zoženje pasu
 • zmanjšanje maščobnih oblog
 • napenjanje kože (na rokah, nogah, ramenih in hrbtu, stopalih, zadnjici
 • zmanjšanje strij
 • zmanjšanje stanja celulita
 • zmanjšanje obsega

Z našim aparatom brez izjemnih diet in brez izjemnega truda lahko se znebite celulita, obsega, podočnjake, maščobne kolobarjev gub,

Kontraindikacije

 1. Srčni spodbujevalnik in defibrilator
 2. Kovina pod kožo
 3. Kožne bolezni ali onkološki bolezni
 4. Druge resne bolezni: srčna bolezen ali diabetes
 5. Nosečnost in dojenje
 6. Odprta rana
rezultati velaslim 360